+45 70 70 10 75
Select Page
TILBUD - DETALJERET BESKRIVELSE

OM LØSNINGEN

Kulturhus Platformen er fundamentet i hele løsningen. Den er derfor obligatorisk. Afhængig af Kulturhus Skanderborg behov, er der en eller flere integrationer som sammen med Platformen udgør hele løsningen. Læs om de enkelte elementer herunder.

Samlet estimeret produktionstid

2-3 måneder

KULTURHUS PLATFORMEN

Platformen er moderne i dens design, let at navigere, ligesom den med Visual Builder er simpel at vedligeholde og opdatere, selv for mindre erfarne. Platformen er tilgængelighedsoptimeret under WCAG 2.0 (AA) standarden (se mere i vores handelsbetingelser) og er dermed en både fremtidssikret og økonomisk løsning.

Service AFTALE

Ydelserne under serviceaftalen leveres løbende. Eksempelvis er flere funktioner daglige tilbagevendende processer der sikrer det højeste niveau af sikkerhed og ydeevne i hele platformens levetid.

Serviceaftalen omfatter følgende daglige eller ugentlige processer og services.

 • Daglig backup af hele platformen (backup sker kl. 24.00)
 • Daglig virus og malware scanning
 • Restore & Migrate funktionalitet. Skulle uheldet være ude, som led i avancerede virusangreb eller øvrige nedbrud, genskaber eller flytter vi hele platformen til nyt domæne efter ønske.
 • Daglige opdateringer af CMS core, plugins, temaer, oversættelser m.v. Dette er afgørende for om siden er best muligt sikret mod angreb og nedbrud.
 • Løbende performance optimering. Dagligt scanner vi løsningen for at finde optimeringsmuligheder der holder siden sikker og hurtig. 
 • Løbende “oppe tid & crash monitorering”. Går din side ned, alarmeres vi indenfor 1 minut og kan sikre at nedbrudt får mindst mulig effekt.
 • Automatisk billedeoptimering. En visuelt flot hjemmeside er afgørende for niveauet af engagement fra dens besøgende. Derfor er gode biller i en god opløsning vigtige. Størrelsen på specielt billede og video materiale kan dog være afgørende for om siden loader hurtigt og effektivt. Det er vigtigt altid at uploade optimerede billeder og video. Vi anbefaler at billeder ikke er større end 100-200 Mbit/billede. Systemet kører automatisk billedeoptimering men vil i sig selv ikke kunne optimere store billeder godt nok.

Service aftalen garanterer endvidere følgende ressources og fordele:

 • Crowdfunding. Som medlem af Kulturhus Platformen drager du fordel af Crowdfunding eller “fælles finansiering”. Dvs. at omkostninger forbundet med eksempelvis udvikling af ny funktionalitet, fremtidige lovpligtige opdateringer eller andet, deles blandt alle “kunder” som måtte ønske løsningen. Dette kan betyde at du betaler helt ned til ca. 8% af den faktiske omkostning.
 • Markedets laveste support priser kr. 500 / time. Ønskes support som ikke er omfattet af serviceaftalen, betales denne service selvstændigt.
 • Support I forhold til mindre ting, herunder spørgsmål og træning i brugen af “løsningen”. Som udgangspunkt følger 1 times gratis træning i “løsningen”.
 • Adgang til online træning. Dette kan være nyttigt i opstartsfasen eller hvis en ny medarbejder skal overtage ansvaret for den daglige drift af platformen. Der afholdes online trænings seancer 1 gang om måneden.
 • “Kulturhusene” udvikler løbende nye moduler og muligheder som alle kunder har adgang til uden beregning.
 • Månedlig statusrapport. Hver måned vil i modtage en rapport hvor vi redegør for en række forskellige ting, herunder “løsningens” oppetid, performance score, opdateringer, scanninger og meget mere.

Enjoy!

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York