+45 70 70 10 75
Select Page

PERFORMANCE

Herunder kan du se Kulturhus Platformens generelle performance scores.

SITEIMPROVE WEB TILGÆNGELIGHED  WCAG 2.1 (AA)

Vær opmærksom på, at tilgængelighed er en løbende disciplin og kræver at platformen vedligeholdes korrekt når der for eksempel laves nye sider, indsættes nye billeder m.v. Tilgængeligheds scores kan variere afhængig af hvilke 3 parts integrationer der er foretaget på løsningen. Den lille runde cirkel i den store score cirkel markerer den såkaldte “Industry Standard” – dvs. gennemsnittet af eksisterende sider i samme kategori. Det er dermed let at se hvor man ligger i forhold til resten af markedet.

SITEIMPROVE QUALITY ASSURANCE

Quality assurance er en general score for platformens grundlæggende kvalitet og checker en række forskellige ting, herunder brudte links, stavefejl, readability m.v.

SITEIMPROVE DIGITAL CERTAINTY INDEX (DCI)

Siteimprove’s Digital Certainty Index (DCI) måler kvaliteten og den mulige indflydelse for din platforms digitale tilstedeværelse, inklusive tilgængelighed, brugbarhed og dens troværdighed samt hvor godt forberedt den er på SEO udfordringer. Den endelige DCI score er kalkuleret som en samlet score fordelt på “Accessibility, Quality Assurance, og SEO.

DEMO / TILMELDING

Ønsker du en demonstration af platformen eller tilmelde dit kulturhus?